3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


MAIL ONS DIRECT

Assortiment Koffie & Thee

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Koffiekop of mokken bedrukken? Bij porselein-bedrukken.com is het bedrukken van al het horecaservies mogelijk.

Ons porselein is van Europese kwaliteit! Bekijk nu snel onze ‘’beste keuzes’’ bij alle categorieën. Een mooi aangeklede tafel voor uw gasten en klanten is een must voor elk bedrijf! De eerste kop koffie gaat vanaf nu meteen een goede indruk achterlaten.

Porselein bedrukken is bij ons ook mogelijk met een kleine oplage, namelijk al vanaf 36 stuks. Wij zijn gespecialiseerd in het servies bedrukken van horeca gerelateerde bedrijven.

We beschikken over een breed assortiment aan borden met design, schalen met logo, bedrukte schotels en mokken met uw personalisatie, slogan of een ander ontwerp. Tevens hebben we binnen de categorieën ook erg veel keus zo kunt u kiezen uit espresso kopjes met bedrukking, bedrukte koffiekopjes, mokken met design, koffiemokken met logo en kop en schotels laten bedrukken.

Met de modernste productietechnieken en de nieuwste ovens garanderen we jarenlang een onuitwisbare uitstraling.

Zo komt uw servies met logo goed voor de dag tijdens elke lunch, diner of borrel. Uw logo op het servies komt altijd onder de aandacht doordat uw ontwerp langdurig in de handen van de klant zal zijn.

Ook als cadeau of onderdeel van een kerstpakket is bedrukt porselein een graag geziene gast. Het geeft net dat beetje meer karakter aan elk serviesstuk. Van MKB tot Horeca, velen zijn u reeds voor gegaan. Zowel nationaal als internationaal schittert ons bedrukt porselein dagelijks op tafels.

Interesse gekregen in het laten bedrukken van servies? Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor het servies bedrukken. Wanneer er voor 16:00 een offerte aanvraag bij ons binnen is krijgt u dezelfde dag nog een antwoord terug.